Acasă » Regenerabile » Biomasă » Dezvoltare profesională în energie – WU Executive Energy Expert (20-24 octombrie, 2014)

Dezvoltare profesională în energie – WU Executive Energy Expert (20-24 octombrie, 2014)

6 mai 2014
Biomasă
energynomics

energynomics.ro și WU Executive Academy (parte a Vienna University of Economic and Business) lansează un program inovator de dezvoltare profesională conceput special pentru managerii din industria energetică românească – WU Executive Energy Expert.

Programul va ajuta persoanele de decizie de middle și top management din România și din regiune să înțeleagă industria energetică dintr-o perspectivă în general absentă din cursurile obișnuite de management. După absolvirea acestui curs, participanții vor avea o perspectivă mai amplă asupra activității lor curente și vor fi capabili să contribuie cu mai mare eficiență la activitatea companiilor lor.

Beneficii

 • studiezi și îți extinzi rețeaua profesională
 • profesori prestigioși
 • certificat de participare eliberat de WU
 • materiale de curs în format tipărit și electronic

Executive Energy Expert este un produs unic pe piața din România care oferă o abordare integrată a tematicilor industriei energetice: tendințe actuale și schimbări în sectorul energetic, economia energiei, negociere, reglementarea sectorului energetic, cu accept pe cele mai recente directive europene.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Intră în cursă pentru o bursă la WU Executive Energy Expert

În fiecare zi vom avea un alt lector de mare prestigiu care va aborda în profunzime una dintre tematicile de mai sus. Profesorii sunt selectați din echipa de lectori ai WU Executive Academy, persoane cu experiență îndelungată și cunoștințe aplicate în industria energetică. Cursurile se vor desfășura în limba engleză, 8 ore pe zi, între 20 și 24 octombrie 2014.

Descrierea programului

Programul de 5 zile va include pregătire specializată pe sectorul energetic, la sedii din București. Cursul urmărește îndeaproape curriculum-ul și respectă standardele de calitate ale cursurilor of the MBA Energy Management of the WU Executive Academy. De asemenea, participanții vor fi selectați cu grijă, luându-se în considerare elemente culturale și de background educațional, pregătire profesională și experiență.

Calificările obținute în urma participării la curs vor fi confirmate printr-o diplomă specială, emisă local și certificată de WU Executive Academy. WU Executive Academy va asigura conținutul pentru toate materialele tipărite și electronice, precum și pentru materialele auxiliare.

Unde: București
Când: 20-24 octombrie 2014

Lectori

Jonas F. Puck

20 octombrie 2014 – Tendințe actuale și schimbări în sectorul energetic
Prof. Dr. Jonas Puck
Profesor de afaceri internaționale, Vienna University of Economics and Businessac

 • O perspectivă istorică asupra aprovizionării cu energie și a cererii pe plan mondial
 • Resursele de energie ale viitorului
 • Viitorului cererii de resurse energetice
 • Implicații pentru companiile de energie

aJonas Puck: „Toate tipurile de energie sunt în expansiune” 

a

Martin Schwarzbichler

20-22 octombrie 2014 – Economia energiei
Dr. Martin Schwarzbichler
Director de Finanțe & Proiecte OMV Gas&Power, Austria

 • Imaginea de ansamblu a economiei energiei și locul său în evoluția industriei energetice
 • Structura industriei energetice: upstream (explorare și producție), midstream (transport, depozitare) și downsteam (de aprovizionare, comercializare, distribuție)
 • Situații comerciale și contractuale, în industria energetică (de exemplu, evaluarea flexibilității, evaluarea mecanismului contractual în industria energetică)
 • Strategii de intrare și de ieșire de pe piață (de exemplu, măsurarea expunerii, constituirea și monitorizarea portofoliului de active, măsurarea riscului și a profitului)
 • Studii de caz, în industria energetică (de exemplu, analiza si evaluarea proiectelor de investiții, analiza decizia de investiție, make-or-buy decisions)

Daniel Donahey

23 octombrie 2014 – Negociere
Daniel Donahey
Trainer, Coach

 • Know-how și instrumente pentru planificarea și conducerea negocierilor de vânzare (de exemplu, negocierea de tip win-win)
 • Strategii, tactici și tehnici de negociere
 • Gestionarea rezistenței și răspunsul la obiecțiile categorice
 • Planificarea, oferirea, cererea și primirea de concesii importante
 • Diferențe culturale – Cum să le recunoști și cum să le incluzi în planificare, comunicare și concretizare

Gert Brunekreeft

24 octombrie 2014 – Reglementările în energie cu accent pe cele mai recente directive europene
Prof. Dr. Gert Brunekreeft
Profesor de economie, Jacobs University Bremen; Directorul Institutului Energetic din Bremen

 • Perspective de politică economică asupra investițiilor în infrastructură:
 • Rețele de transport și de interconectare (gaze și electricitate)
 • Obstacole în calea investițiilor eficiente
 • Politici de promovare a investițiilor în infrastructură
 • Rețelele inteligente
 • Rețele inteligente și piața: roluri și responsabilități
 • Politici de investiții și de inovare (rețele, contoare inteligente, ICT)

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU Vienna), fondata în 1898. Este cea mai mare universitate de afaceri din Europa și se bucură de o excelentă reputație internațională bazată pe mai mult de un secol de experiență. WU Executive Academy oferă acces la expertiza a 700 de membri ai facultăților sale și a nenumărați experți din peste 200 de universități partenere din întreaga lume.

Acreditari internaționale și standarde de calitate recunoscute
WU Executive Academy este una dintre puțin numeroșii furnizori de educație la nivel managerial care dețin acreditări simultane din partea EQUIS (Sistemul european de îmbunătățire a calității) și AMBA (Asociatia MBA-urilor), două dintre cele mai prestigioase organisme internaționale de acreditare. Financial Times plasează cursurile Executive MBA ale WU Executive Academy pe locul 5 în zona de limbă germană, locul 15 în UE și locul 46 la nivel mondial.

energynomics.ro
energynomics.ro este singura platformă on-line dedicată sectorului energetic din România, care servește atât drept canal de știri, cât și ca portal B2B. Actualizată în fiecare oră, energynomics.ro vine cu un aer proaspăt în industria energetică, mereu conectată la noutățile și schimbările din mediul economic, politic și legislativ din România. Prin accesarea profilurilor profesionale, veți găsi partenerul de afaceri perfect pentru nevoile companiei dumneavoastră.

Un comentariu la „Dezvoltare profesională în energie – WU Executive Energy Expert (20-24 octombrie, 2014)”

 1. Pingback: energynomics.ro – cel mai apropiat partener în comunicare pentru energie în 2015 |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *