Acasă » Evenimente » Nu rata! » Economia reală își caută “suflul” pentru a putea decola din nou

Economia reală își caută “suflul” pentru a putea decola din nou

6 mai 2014
Evenimente
energynomics

Consultanții de la The Associates organizează pe 13 mai evenimentul „Emerging Funding for The Real Economy”. Cele trei sesiuni ale evenimentului vor reuni participanţii la procesul de finanţare a economiei reale şi beneficiarii acestuia, oferind tuturor oportunitatea de a-şi prezenţa părerile, temerile, planurile şi problemele legate de reglementarea pieţelor în care activează.

Principalele teme abordate vor dezbate, printre altele, alternativele de finanţare a economiei reale în contextul unui proces de finanţare a sectoarelor economice puternic dependenţe de sistemul bancar; influenţa crizei financiare globale asupra sectoarelor bancar şi non-bancar; stadiul actual al fondurilor de private equity.

Nu va fi uitat nici modul în care antreprenorii locali privesc Bursa de Valori şi posibilitatea de a asista la o dezvoltare a pieţei de capital printr-o combinaţie între listări ale companiilor de stat şi oferte publice pentru companiile private. Toate subiectele abordate vor beneficia de ilustrarea fiecărei povești de success sau a lecțiilor însușite dur prin studii de caz.

Printre vorbitori se vor regăsi atât reprezentanţi ai unor instituţii financiar-bancare locale şi internaţionale, manageri ai unor fonduri de investiţii, administratori de fonduri, consultanţi, avocaţi cât şi reprezentanţi ai companiilor.

Printre instituţiile invitate să se alăture în calitate de susţinători ai evenimentului se află Ministerul Finanţelor Publice din România, Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Bursa de Valori Bucureşti, Asociaţia Administratorilor de Fonduri, Asociaţia pentru Pensii Administrate Privat din România și Camera Americană de Comerţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *