Acasă » Electricitate » Cosmin Vajkovszki: LAPP oferă cabluri de încărcare pentru orice tip de soluții inteligente

Cosmin Vajkovszki: LAPP oferă cabluri de încărcare pentru orice tip de soluții inteligente

19 aprilie 2022
Electricitate
Bogdan Tudorache

LAPP oferă cabluri de încărcare pentru orice tip de soluții inteligente, a spus Cosmin Vajkovszki, managing director, LAPP Romania, în cadrul conferinței “Orașe inteligente – ce putem face azi”, organizate de Energynomics.

”Viitorul înseamnă orașe inteligente, iar orașele inteligente pentru noi au o caracteristică dată de consumul de energie: producția și consumul de energie făcute astfel încât impactul asupra mediului să fie cât mai mic. Noi suntem prezenți cu soluții pe ambele capete ale acestui proces, și anume de la instalații fotovoltaice, la electromobilitate. Furnizăm cabluri pentru tot ceea ce înseamnă soluție fotovoltaică, de la legarea la panouri, la cablurile de infrastructură, și, în același timp și în zona de electromobilitate, cabluri pentru mașini electrice. Noi am fost primul producător care a realizat un cablu de încărcare pentru mașini electrice – Renault Tweezy a fost echipat cu un cablu LAPP”, a spus el.

DESCARCĂ PREZENTAREA LUI COSMIN VAJKOVSZKI

”LAPP oferă soluții atât pentru încărcarea casnică Mode 2, cât și și soluții pentru stațiile publice, Mode 3. Oferim trei tipuri de cabluri, cel standard – cunoscut de toată lumea, cel spiralizat, mai rapid la conectare și cablul helix, ușor de manevrat. Avem soluții și pentru producători, cărora le furnizăm partea de cablistică și conectare”, a mai spus el.

Conferința “Orașe inteligente – ce putem face azi” a fost organizată de Energynomics, cu sprijinul partenerilor noștri ABB, Automobile Bavaria Group, Consolight, Eaton Electric, Enel X, Flash Lighting Services, LAPP Romania, Phoenix Contact, REI Group, Sixt, Signify.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.