Acasă » Interes general » Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grampet Logistics preia Electromontaj Carpați

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grampet Logistics preia Electromontaj Carpați

6 februarie 2024
Interes general
energynomics

Consiliul Concurenței a anunțat luni că analizează tranzacția prin care Grampet Logistics SRL intenționează să preia Electromontaj Carpați.

Grampet Logistics SRL este un furnizor de soluții de transport în Europa şi în Asia, care integrează diferite moduri de transport şi servicii auxiliare în lanțul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piața serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, şi a activităților conexe.

Electromontaj Carpați S.A. are ca obiect principal de activitate proiecte utilitare pentru electricitate şi telecomunicații.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței nr. 21/1996, această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *