Acasă » Termo » Colterm caută director general și adjunct, în urma demisiei lui Bogdan Nanu

Colterm caută director general și adjunct, în urma demisiei lui Bogdan Nanu

energynomics

Bogdan Tudorache

Regia de termoficare a Timișoarei, Colterm, a deschis procedurile de angajare pentru un director general adjunct, funcție deținută în prezent de fostul director tehnic Emil Șerpe. Anunțul a fost publicat de presa locală la scurt timp după ce și directorul general Bogdan Nanu a demisionat, în urma constatării existenței unui dosar penal vechi de 20 de ani.

Actualul director adjunct interimar, Emil Șerpe, a fost numit director general interimar la Colterm în ianuarie 2017, el fiind director tehnic încă din anul 2014. L-a înlocuit atunci pe Mircea Cristian, care a plecat din motive de sănătate, scrie Timiș Online.

Ulterior, Emil Șerpe a preluat conducerea Colterm, iar pe 1 februarie 2021 i-a cedat poziția de lider lui Bogdan Nanu, fost consilier al Directorului, care a demisionat, însă, după mai puțin de două săptămâni.

”L-am cunoscut pe Bogdan Nanu după ce am devenit primar, când s-a oferit să ajute în situația incredibil de dificilă pe care am găsit-o la Colterm. Prestația lui profesională în ultimele luni a fost ireproșabilă. A venit cu soluții atunci când căldura în oraș era să se oprească pentru că Colterm nu a putut să-și plătească facturile. A început procedura de concordat preventiv care ar putea să salveze compania de la insolvență și faliment. A reușit să reclădească încrederea creditorilor. Îi mulțumesc pentru asta. Dar revelațiile despre greșelile pe care le-a făcut acum 20 de ani, greșeli din domeniul în care acum profesează, au compromis tocmai încrederea pe care a construit-o. Am aflat, cu aceeași consternare ca și voi, din presă de acest trecut al lui Bogdan Nanu. El a plătit pentru greșelile lui și a învățat din ele. Dar, indiferent cât de profesionist și de bună credință este, nu mai există credibilitatea necesară pentru a fi la cârma procesului de schimbare de care este nevoie. El este conștient de asta”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *