Acasă » Interes general » ALD Automotive a lansat primul produs de leasing operațional pentru autovehicule electrice din România

ALD Automotive a lansat primul produs de leasing operațional pentru autovehicule electrice din România

12 aprilie 2017
Electricitate
energynomics

ALD Automotive a lansat ALD Electric, primul produs de leasing operațional cu servicii incluse pentru autovehicule electrice și hibride plug-in disponibil în România. Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care propune soluții pentru limitarea emisiilor de CO2 și a consumului de carburant, potrivit unui comunicat remis energynomics.ro.

„La nivel global, Europa este considerată un hub al mașinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendință ce se va impune în România și la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani”, se arată în comunicat.

ALD Electric oferă serviciile standard precum livrarea și înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistență pentru vehicul și șofer, mentenanță, managementul anvelopelor, inclusiv un autovehicul de înlocuire pentru un kilometraj nelimitat, susțin reprezentanții companiei.

Clienții care optează pentru soluția ALD Electric beneficiază de un bonus de mobilitate, având acces la un autovehicul convențional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinații unde nu există stații de încărcare, se mai arată în comunicat.

Potrivit ALD Automovite, acest avantaj de mobilitate sporită vine suplimentar față de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului. ”În plus, acestor beneficii le poate fi atașat orice serviciu din gama extinsă oferită de ALD Automotive în România”, explică reprezentanţii companiei.

Costul stației de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului, iar montajul este realizat la sediul clientului, de către partenerul agreat de ALD Automotive

De asemenea, produsul ALD Electric poate include și stații de încărcare pentru autohevicule electrice și hibride plug-in. Costul stației de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului, iar montajul este realizat la sediul clientului, de către partenerul agreat de ALD Automotive pentru acest tip de servicii.

Prima stație va fi montată la sediul ALD Automotive, în București, unde angajații și clienții își vor putea încărca autovehiculele electrice și hibride plug-in.

ALD Automotive continuă să mărească numărul de mașini electrice și plug-in în flota proprie, adăugând recent mai multe autovehicule care vor fi utilizate de angajații companiei, în interes de serviciu, și vor putea fi solicitate în test drive de clienți, se mai precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.