Acasă » Evenimente » Nu rata! » „Tehnologia nu înlocuiește oamenii, îi conectează!” – conferința BusinessMark (3 iunie)

„Tehnologia nu înlocuiește oamenii, îi conectează!” – conferința BusinessMark (3 iunie)

1 iunie 2021
Evenimente
Gabriel Avăcăriței

Pe 3 iunie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la evenimentul „Tehnologia nu înlocuiește oamenii, îi conectează!”, organizat alături de Total Technologies. În cadrul acestui eveniment online, veți afla de la specialiștii invitați totul despre beneficiile soluțiilor care conectează oamenii cu tehnologia, având ca rezultat creșterea productivității, acurateței și a eficienței în business.

Vorbitori

  • VALÉRIE COMANDRÉ, Head of Sales International, ACD Elektronik GmbH;
  • MARCO MARIOTTINI, Channel Account Manager Italy & Europe, Partitalia;
  • MIHA CAPUDER, Territory Sales Manager, Honeywell International;
  • ELENA NOGALES, International Business Manager, Fetch Robotics;
  • CĂTĂLIN IVANA, Sales Director, Total Technologies;
  • DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BusinessMark.

Evenimentul va debuta la ora 11:00 și cuprinde patru sesiuni de prezentări: „Valoarea vocii în depozite” (11:05 – 11:20), „Roboții nu înlocuiesc oamenii, vin în ajutorul lor” (11:20 – 11:35), „Lucrează oriunde, independent de power supply” (11:35 – 11:50), „Putem lucra împreună, păstrând distanțarea socială” (11:50 – 12:05), iar la final va avea loc o sesiune de Q&A (12:05 – 12:30).

Evenimentul vizează: Directori Generali, Manageri Logistică, Manageri și specialiști IT, Directori Operaționali, Manageri Supply Chain, Directori Financiari, Manageri planificare, aprovizionare, depozite, Directori achiziții, Antreprenori, Specialiști logistică și supply chain și se va desfășura pe platforma Cisco Webex.

Participarea la conferință este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

Eveniment organizat de BusinessMark și Total Technologies, susținut de Honeywell, Fetch Robotics, ACD Gruppe, Partitalia.

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Clujul de Buzunar, Energynomics, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, TopBusiness

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *