Acasă » Interes general » Adrian Teodorescu, noul director general al Termoenergetica București

Adrian Teodorescu, noul director general al Termoenergetica București

3 septembrie 2023
Dezvoltare profesională
energynomics

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, începând de vineri, în funcția de director general al companiei a fost desemnat domnul Adrian Teodorescu. Anterior numirii a ocupat funcția de director al Direcției Juridice din CMTEB. Funcția a fost anterior ocupată de Claudiu Crețu, care a peluat conducerea Elcen.

„Este o continuare a eforturilor depuse până acum, atât în perioada în care am coordonat direcția juridică, cât și în trecut. Voi urma viziunea integrată a ultimilor ani, cu accent în primul rând pe executarea lucrărilor de reabilitare a conductelor, în special în zonele critice în vederea pregătirii sistemului pentru viitorul sezon de încălzire. Acțiunile esențiale pentru creșterea performanței acestui serviciu public vor fi urgentate. O altă prioritate va fi reprezentată de păstrarea și îmbunătățirea dialogului cu angajații Companiei – o resursă vitală, extrem de valoroasă și, din păcate, din ce în ce mai rară. Se va accelera procesul de depunere a proiectelor pentru atragerea fondurilor disponibile pentru finanțare, pentru că, reiterez și susțin faptul că fac parte dintre cei care consideră că sistemul centralizat de termoficare este cel mai bun, eficient şi ecologic sistem de încălzire „, susține Adrian Teodorescu.

Adrian Teodorescu a ocupat funcția de director al Direcției Juridice din cadrul CMTEB în perioada cuprinsă între mai 2022 și august 2023, anterior a făcut parte din Directoratele C.N.T.E.E. Transelectrica SA și Complex Energetica Oltenia S.A., iar între 2014 și 2015 a ocupat funcția de Director General al RADET.

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. furnizează apă caldă și căldură pentru aproximativ 600.000 de apartamente și aproximativ 9.700 de instituții publice – școli, grădinițe, spitale, agenți economici, asigurând funcționarea în condiții de siguranță a Sistemului Energetic Național.

Compania are în exploatare sistemul de transport şi distribuție compus din: 954,09 km de conducte reprezentând rețele termice primare și 2.963,3 km de conducte reprezentând rețele termice secundare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *