Acasă » Electricitate » Adrem obține un credit de 32 mil. lei de la ING Bank

Adrem obține un credit de 32 mil. lei de la ING Bank

29 ianuarie 2024
Electricitate
energynomics

Adrem, grup românesc specializat în servicii pentru industria energetică, a împrumutat peste 32 milioane lei de la ING Bank România. Cu aceste fonduri, Adrem își propune să aplice planurile de dezvoltare ale companiei, cu accent pe serviciile de eficiență energetică.

În vara anului 2022, compania a obținut finanțare de pe piața de capital din Polonia, printr-o emisiune de obligațiuni corporative. Astfel, Adrem Energy Solutions SA a emis obligațiuni în valoare de 12,35 milioane euro (echivalentul a aproape 62 milioane lei, la actualul curs de schimb), emisiunea fiind guvernată de legislația poloneză a obligațiunilor, potrivit Profit.ro.

Adrem este unul dintre cei mai mari furnizori din România de sisteme pentru rețele inteligente, de la lucrări complexe de antreprenoriat general, sisteme de automatizare tip SCADA, la poiecte de eficiență energetică livrate la cheie, inclusiv instalarea de panouri fotovoltaice și construcția de stații de încărcare pentru mașini electrice. Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ 280 milioane de lei, cu peste 50% mai mare față de 2022. Grupul Adrem este format din trei companii: Adrem Invest, Adrem Engineering și Adrem Link. Adrem Invest oferă servicii și solutii complete pentru dezvoltarea si mentenanța rețelelor de utilități. Adrem Engineering sprijină digitalizarea infrastructurii energetice românești prin proiecte complexe de antreprenoriat general, iar Adrem Link implementează proiecte la cheie de energie verde și de eficiență energetică. Grupul are peste 1.500 de angajați în toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *