Acasă » Electricitate » ABB România începe trecerea la mașini electrice

ABB România începe trecerea la mașini electrice

17 august 2023
Electricitate
energynomics

Business-ul Electrificare al ABB România a decis ca toate mașinile noi ale companiei să fie complet electrice. ABB Electrificare din România își aduce astfel propria contribuție la obiectivele ABB de sustenabilitate, prin reducerea amprentei locale de carbon.

„Înțelegem cât de importantă este dezvoltarea durabilă”, a declarat Erhan Savas, Vicepreședinte Comercial, ABB Electrificare, România, “și dorim să oferim un exemplu în cadrul propriilor operațiuni și să stabilim un standard în România, care să conducă la o societate cu emisii scăzute de carbon prin reducerea acestora”. „Mai mult, suntem bucuroși să utilizăm soluțiile de încărcare ABB implementate în România în multe zone ale țării”, a completat el.

ABB E-mobility oferă clienților săi din România o gamă largă de soluții de încărcare pentru vehicule electrice, începând de la încărcătoare de 3,7 kW, până la încărcătoare rapide de 600 kW pentru automobile electrice și pentru încărcarea rapidă a autobuzelor și camioanelor electrice. În calitate de lider global în domeniul soluțiilor de încărcare pentru vehicule electrice, ABB E-mobility a vândut peste un milion de încărcătoare  în peste 85 de piețe, incluzând un număr de peste 50,000 încărcătoare rapide pentru vehicule electrice în curent continuu.

În cadrul strategiei de sustenabilitate și a angajamentului de a facilita trecerea la o societate cu emisii scăzute de carbon, ABB colaborează cu clienții și furnizorii pentru a reduce emisiile și a atinge neutralitatea carbonului propriilor operațiuni până în anul 2030. În parcursul său spre atingerea acestor obiective, ABB s-a angajat ca propria flotă să devină electrică până în anul 2030, să utilizeze energie electrică 100% regenerabilă și să stabilească obiective pentru eficiență energetică la nivel global, inclusiv utilizarea pe scară largă a sistemelor de management al energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *