Acasă » Legal » Regulations » 15 candidați pentru trei posturi în Comitetul de Reglementare al ANRE

15 candidați pentru trei posturi în Comitetul de Reglementare al ANRE

31 iulie 2015
Legal
energynomics

15 persoane şi-au depus candidaturile pentru a ocupa unul dintre cele trei posturi disponibile în Comitetul de Reglementare al ANRE, scrie Mediafax. Mandatul a trei membri din respectivul Comitetul, în speță Claudiu-Sorin Dumbrăveanu, Teodor Bobiş şi Carmen Filipescu, a expirat de la sfârşitul lunii aprilie.

Numirea membrilor, cu funcții, în Comitetul de reglementare va avea loc la propunerea comună a Comisiei pentru Industrii şi Servicii a Camerei Deputaţilor şi a Comisiei Economice, Industrii şi Servicii a Senatului.

Teodor Bobiş şi Carmen Filipescu vor candida din nou. Printre candidați se află Dumitru Chisăliţă (fost director în cadrul Romgaz și ex-consilier ministerial, acum membru în CA al Enel Energie), Mihai Albulescu (Secretar de stat în Ministerul Energiei), Valentin Macec (şef Serviciu Achiziţii Proiecte Speciale în Transgaz), Rodin Traicu, (deputat PSD în Comisia de Industrii), Mitricof Crum (inspector pentru Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea în ANRE), Ionel Malenda (inspector în serviciul Controlul respectării reglementărilor din ANRE) și Virgil Muşatescu (consilier CNR-CME, membru în CA-ul Fondului Român de Eficienţă Energetică).

De asemenea, pe listă s-au înscris Radu Ioan Puşcariu (director adjunct comercial la Electrica Furnizare Transilvania Sud), Viorel Florin Rădoi (angajat în direcţia de petiţii a ANRE), Mihai Octavian Râmniceanu (director al Direcţiei de Reglementare Tehnică şi Autorizare în domeniul gazelor în ANRE), Gabriel Adrian Margin (director la Electrica Serv Transilvania Nord), Rareş Ion Popescu (şef Birou Inspecţie Energetică la filiala Electrica Transilvania Sud), Florin Claudiu Roman (vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba).

Durata mandatului membrilor Comitetului de Reglementare este de 5 ani, aceştia putând fi reînvestiţi cel mult o dată.

Sursa

Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *