Tesla majorează prețurile și revine asupra deciziei închiderii magazinelor

0

Tesla va majora prețul vehiculelor sale, după a revenit asupra deciziei recente de închidere a majorității magazinelor sale.

Producătorul de mașini electrice a declarat că prețurile mașinilor majorității modelelor din întreaga lume ar crește cu aproximativ 3% după ce a decis să “mențină un număr semnificativ mai mare de magazine deschise” decât anunțase anterior.

Tesla a declarat în urmă cu mai puțin de două săptămâni că va încerca să închidă majoritatea magazinelor sale într-o mișcare de reducere a costurilor, proiectată pentru a reduce prețul celui mai bine vândut vehicul, Model 3, până la 35.000 de dolari, potrivit CNBC .

Conform planului, clienții ar trebui să cumpere vehicule Tesla online sau prin telefon, mai degrabă decât în ​​persoană, la una dintre sutele de puncte de vânzare cu amănuntul.

Creșterile de preț de 3% anunțate recent se vor aplica doar edițiilor mai scumpe ale Model 3, cât și pentru sedanul Model S și Model X (crossover). Prețurile majorate vor intra în vigoare la 18 martie.

Tesla are 378 de magazine și centre de service la nivel Mondial.

Share.

Lasă un comentariu