Prospex Oil ia capital adițional de pe bursă pentru explotarea din Suceava

0

Prospex Oil and Gas din Marea Britanie a strâns 800.000 de lire sterline (899.562 euro) printr-un plasament de acțiuni, pentru a finanța activitățile sale de la Suceava, a declarat compania.

Compania de petrol și gaze a lansat 400 de milioane de acțiuni noi, la 0,2 pence fiecare, a declarat Prospex. Venitul net rezultat va contribui la finanțarea planurilor locale ale companiei în 2019, ca urmare a extinderii zonei de explorare a concesiunii din Suceava, potrivit SeeNews.com.

Într-un comunicat separat, Prospex a anunțat că Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) i-a acordat permisiunea pentru extinderea zonei de explorare de la Suceava, care include și o nouă posibilitate de descoperire de gaze.

Suprafața suplimentară este situată în apropierea zonei Baineț și extinde concesiunea către instalația de procesare a gazelor Bilca. Acesta include, deasemenea, o nouă posibilitate de descoperire a gazelor similară zonei Baineț, unde Raffles Energy și Prospex au forat în noiembrie 2017 și au început producția în septembrie 2018.

Share.

Lasă un comentariu