Acasă » Petrol și Gaze » Prospex Oil ia capital adițional de pe bursă pentru explotarea din Suceava

Prospex Oil ia capital adițional de pe bursă pentru explotarea din Suceava

Energynomics

Prospex Oil and Gas din Marea Britanie a strâns 800.000 de lire sterline (899.562 euro) printr-un plasament de acțiuni, pentru a finanța activitățile sale de la Suceava, a declarat compania.

Compania de petrol și gaze a lansat 400 de milioane de acțiuni noi, la 0,2 pence fiecare, a declarat Prospex. Venitul net rezultat va contribui la finanțarea planurilor locale ale companiei în 2019, ca urmare a extinderii zonei de explorare a concesiunii din Suceava, potrivit SeeNews.com.

Într-un comunicat separat, Prospex a anunțat că Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) i-a acordat permisiunea pentru extinderea zonei de explorare de la Suceava, care include și o nouă posibilitate de descoperire de gaze.

Suprafața suplimentară este situată în apropierea zonei Baineț și extinde concesiunea către instalația de procesare a gazelor Bilca. Acesta include, deasemenea, o nouă posibilitate de descoperire a gazelor similară zonei Baineț, unde Raffles Energy și Prospex au forat în noiembrie 2017 și au început producția în septembrie 2018.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *