Hidroelectrica va achiziționa servicii medicale de testare a salariaţilor companiei

0

Hidroelectrica vrea să încheie un acord-cadru pentru servicii medicale de testare RT-PCR a salariaţilor companiei, în vederea diagnosticării COVID-19, valoarea totală a contractului fiind de 3,26 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), citat de Agerpres.

Serviciile medicale de testare RT-PCR sunt destinate executivului Hidroelectrica Bucureşti, “SH Bistriţa, SH Cluj, SH Sebeş, SH Haţeg, SH Curtea de Argeş, SH Porţile de Fier, SH Rm. Vâlcea şi sediile Uzinelor Hidrocentrale menţionate în Caietul de sarcini şi sau la sediile prestatorului, după caz.”

Procedura de atribuire este prin licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 septembrie 2020.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din ţară. Compania este deţinută de statul român prin Ministerul Economiei (80% din acţiuni) şi de Fondul Proprietatea (20%).

Share.

Lasă un comentariu