Acasă » Electricitate » Zeci de comenzi ferme pentru modelul electric BMW i4 în România

Zeci de comenzi ferme pentru modelul electric BMW i4 în România

7 octombrie 2021
Electricitate
energynomics

BMW România, prin dealerul APAN Iași, a înregistrat prima comandă pentru o flotă de automobile electrice i4 cu o valoare de peste 250.000 de euro, anunță zf.ro. Comanda a fost înregistrată cu aproape jumătate de an înainte de lansarea noului BMW i4. “La acestea se adaugă câteva zeci de comenzi ferme care confirmă succesul de care se bucură BMW i4 și în România”, a precizat Josef Reiter, director general BMW Group România.

Noul BMW i4 are un preț de început în România de 52.955 de euro, cu TVA inclusă și fără a include programele guvernamentale Rabla sau Rabla Plus. Cei de la BMW au subliniat că și pentru SUV-ul electric iX s-au înregistrat deja comenzi, iar producția alocată următoarelor luni este deja alocată.

„Estimăm că până la sfârșitul anului aproximativ 20% din vânzările BMW și 30% din vânzările MINI în România vor fi deja modele electrificate, electrice și plug-in”, a mai declarat Josef Reiter, citat de zf.ro.

Vânzările de mașinile electrice și hibride aproape s-au dublat în primele opt luni ale acestui an, până la peste 9.000 de unități, potrivit datelor centralizate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *