Acasă » Regenerabile » Biomasă » Versiune de mobil pentru energynomics.ro

Versiune de mobil pentru energynomics.ro

1 aprilie 2014
Biomasă
Gabriel Avăcăriței

Pentru a vă oferi o experiență de lectură cât mai plăcută, am lansat versiunea pentru mobil a site-ului energynomics.ro!

Versiunea mobilă a site-ului este de-acum disponibilă, astfel încât veți vedea un aspect nou și adaptat atunci când ne vizitați de pe dispozitivul mobil (acesta include iPad și alte tablete) la adresa m.energynomics.ro.

Mai confortabilă atunci când este accesată pe ecranele de mici dimensiuni, versiunea mobilă cuprinde în continuare toate elemente de conținut pe care energynomics.ro se mândrește să vi le pună la dispoziție în fiecare zi:

Știrile momentului (conținut original și preluat din surse externe)
Evenimentele relevante pentru industria energetică
Profiluri de companii, asociații și profesioniști în domeniu
Locuri de muncă într-o secțiune unde companiile se pot adresa unui public deja bine selectat
– Conținutul complet bilingv (română și engleză)

Versiunea de mobil este foarte nouă, așa ca mai lucrăm încă la toate detaliile. Ne-ar bucura ajutorul vostru pentru a descoperi orice bug-uri care ne-au scăpat, așa că dacă observați ceva ciudat, vă rugăm să nu ezitați să nu anunțați la office@energynomics.ro!

Sperăm să vă bucurați mai mult de site-ul energynomics.ro de-acum și în momentele de respiro dintre activitățile din fiecare zi!

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *