Acasă » Electricitate » Transelectrica: Managementul filialei SMART a fost ”aventuros”, a produs pierderi

Transelectrica: Managementul filialei SMART a fost ”aventuros”, a produs pierderi

12 aprilie 2019
Electricitate
Energynomics

Transelecterica (TEL) arată în documentul de restructurare economico-financiară a activităţii societăţii de mentenanţă a reţelei electrice de transport SMART că activitatea celei din urmă este în prezent într-un grav blocaj, societatea riscând iminent intrarea în incapacitate de plată şi insolvenţă, conform zf.ro.

“Managementul societăţii a fost ceea ce cu blândeţe putem descrie ca aventuros, creând pierderi de peste 500.000 de euro prin afacerea Tanzania – deschiderea sucursalei SMART Tanzania”, se arată în raportul de restructurare supus votului acţionarilor din şedinţa de 6 mai 2019. Raportul este semnat de Cătălin Constantinescu, director general provizoriu al SMART din 1 martie 2019 până la 30 iunie 2019.

“De asemenea partea de management a generat în activitatea de contractare asumarea unor operaţiuni economice riscante, cu marje de profit mici pe antecalcul, care s-au dovedit pierderi mari la postcalcul: Dumbrava, Arefu, Râureni. Aceste contracte au riscul de a genera costuri suplimentare prin intervenţia penalizărilor”.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *