Acasă » Evenimente externe » The Romanian International Gas Conference (RIGC), ediția a 5-a – 21-22 septembrie, București

The Romanian International Gas Conference (RIGC), ediția a 5-a – 21-22 septembrie, București

18 septembrie 2022
Evenimente externe
energynomics

The Romanian International Gas Conference (RIGC) este un eveniment la nivel înalt care reunește o gamă largă de părți interesate din guvernele statelor membre al Uniunii Europene și din industrie, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor europene și ai autorităților de reglementare în domeniul energiei, pentru a discuta despre rolul gazelor naturale în tranziția energetică și pentru a face schimb de opinii cu privire la cadrul de reglementare necesar pentru a diversifica importurile de energie și a asigura securitatea aprovizionării.

RIGC este un eveniment la care trebuie neapărat să participați pentru a asculta opiniile factorilor de decizie de la nivel național și european cu privire la securitatea energetică a UE, producția internă de gaze și diversificarea aprovizionării.

Subiecte cheie

RIGC 2022 se va concentra pe securitatea aprovizionării cu gaze naturale, având în vedere invazia rusă în Ucraina. În special, sesiunile de discuții vor aborda diversificarea aprovizionării cu gaze, producția internă de gaze naturale, starea infrastructurii de gaze existente, rolul hidrogenului albastru în vederea atingerii unui nivel net-zero și rolul captării și stocării carbonului (CCS) în decarbonizarea industriilor greu de eliminat.

Vezi agenda și vorbitorii pentru ziua 1!

Vezi agenda și vorbitorii pentru ziua 2!

Discuțiile vor avea loc în limba engleză și română, cu traducere simultană și livestreaming pe site-ul RIGC (www.rigc.ro), în ambele limbi.

Livestream-ul va fi disponibil și pe paginile de Facebook ale FPPG, IOGP, Gaz de România și ale partenerilor media.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.