Acasă » Electricitate » Tesla s-ar putea lansa în India, în această vară: Musk

Tesla s-ar putea lansa în India, în această vară: Musk

9 februarie 2017
Electricitate
energynomics

Producătorul de autoturisme electrice Tesla Inc ar putea intra pe piața indiană în această vară, spune directorul executiv, Elon Musk.

Musk a răspuns unei întrebări lansate pe Twitter cu privire la intențiile Tesla de a de lansa în India. Musk a postat pe Twitter: „Sperăm că în vara acestui an”, conform Reuters.

El nu a oferit detalii suplimentare.

Tesla Motors Inc a anunțat recent că și-a schimbat numele în “Tesla Inc”, în urma deciziei directorului executiv Elon Musk de a transforma firma din Silicon Valley dintr-un producător de mașini electrice, într-o companie de produse energetice diversificate.

În octombrie, Musk a prezentat noile țigle care captează energia solară, eliminând necesitatea instalării unor panouri solare tradiționale și o baterie pentru gospodării, cu o durată de viață mai lungă, care ilustrează beneficiile conglomeratului format între propria companie producătoare de autoturisme electrice și baterii cu compania de proiecte solare SolarCity Corp, potrivit Reuters.

Tesla a obținut aprobarea acționarilor săi, în luna noiembrie, să achiziționeze SolarCity, pentru un schimb de acțiuni în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari SUA, în care Musk a fost cel mai mare acționar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *