Acasă » Termo » Termoenergetica Bucureşti a încărcat mai mult de 90% din punctele termice

Termoenergetica Bucureşti a încărcat mai mult de 90% din punctele termice

25 octombrie 2020
Încălzire centralizată
Energynomics

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunţat vineri că în cadrul a 92% din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1.027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii în noul sezon de încălzire.

Conform unui comunicat CMTEP, pentru restul de 8 procente nu s-au încărcat încă instalaţiile deoarece asociaţiile de proprietari (6%) au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în desfăşurare lucrări (2%) la reţeaua secundară.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Reamintim asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire”, a precizat compania.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, conform Agerpres.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *