Acasă » Electricitate » Mercedes-Benz România oferă o stație de încărcare gratuită, prin ENGIE Romania, pentru fiecare model EQC achiziționat

Mercedes-Benz România oferă o stație de încărcare gratuită, prin ENGIE Romania, pentru fiecare model EQC achiziționat

25 octombrie 2020
Electricitate
Energynomics

Bogdan Tudorache

Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: stația de încărcare Elvi EVBox oferită cadou la achiziția unui autoturism electric, Mercedes-Benz EQC.

Mai mult, clienții EQC pot opta și pentru un abonament de servicii e-mobility, prin încheierea unui contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Acest serviciu oferă asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea e-charge la nivel național.

Produsă de EVBox, companie deținută de ENGIE, Elvi EVBox Wi-Fi este o stație de 22 kW dedicată utilizării la domiciliu.

„Suntem martorii unei tranziții majore către un viitor sustenabil al mobilității, iar Mercedes-Benz EQC a reprezentat un prim pas în această transformare. Prin intermediul parteneriatului cu ENGIE România, cu care împărțim aceeași viziune pentru sustenabilitate, facem încă un pas în această direcție întâmpinându-ne clienții cu o stație de încărcare ce va deveni normă pentru majoritatea locuințelor în anii ce urmează. Pentru că viitorul aparține mobilității electrice”, a declarat Martin Schulz, CEO, Mercedes-Benz Romania

Mercedes-Benz EQC are o autonomie de până la 414 km (WLTP).

“Împreună cu partenerul nostru Mercedes-Benz le dăm clienților posibilitatea de a opta pentru diverse produse care să contribuie la o experiență de mobilitate electrică integral verde. În acest mod, răspundem apetitului tot mai mare al unei categorii de consumatori care doresc să adopte produse prietenoase cu mediul și cu o amprentă redusă de CO2”, a spus Nicolas Richard, director general adjunct și director marketing & Vânzări ENGIE România.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *