Acasă » Interes general » Teodorovici: Forma finală a OUG 114 se va discuta la nivel de coaliţie

Teodorovici: Forma finală a OUG 114 se va discuta la nivel de coaliţie

19 martie 2019
Interes general
Energynomics

Până la finalul lunii martie OUG 114 va fi modificată şi nu este niciun impediment ca până atunci să nu fie adoptată de Guvern, a declarat, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la finalul dezbaterii moţiunii în Parlament.

„Modificările aduse OUG 114 ar putea fi agreate până vineri, pentru că, dacă vrem ca săptămâna viitoare să avem ordonanţa modificată, înseamnă şi câteva avize, de la dialog social, avizul Consiliului Economic şi Social, automat sunt premergătoare aprobării în Guvern. (…) Am spus cu toţii că până la final de martie se va modifica această ordonanţă şi repet: nu văd din punctul meu de vedere un impediment ca până atunci să nu fie adoptată de Guvern”, a spus Teodorovici, citat de Agerpres.

„Forma finală a OUG 114 se va discuta la nivel de coaliţie şi dacă toată lumea este de acord o să ne însuşim această ordonanţă. Mai sunt chestii tehnice, dar ca principii toată lumea a fost de acord cu ceea ce am anunţat până acum în spaţiul public.

“Pe tema energiei, săptămâna trecută a fost ultima şedinţă la care eu am participat, la care au fost şi liderii coaliţiei şi alţi colegi din Guvern. A rămas să propună ministerul de resort, să facă o ultimă discuţie şi dacă mai sunt chestiuni de ordin tehnic… pentru că sunt şi multe detalii tehnice vizavi de modul în care se aplică OUG 114 şi facem un text coerent, unul singur pentru întreaga ordonanţă. O să îl punem şi public spre dezbatere sau pentru informarea publică”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.