Acasă » Electricitate » Teodorovici certifică: Joi se va aproba forma finală a OUG 114; au fost primite noi propuneri

Teodorovici certifică: Joi se va aproba forma finală a OUG 114; au fost primite noi propuneri

26 martie 2019
Electricitate
Bogdan Tudorache

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a confirmat faptul că joi va fi aprobată în Guvern o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea OUG 114/2018, termen anunțat anterior de ministrul Muncii.

„Joi, în şedinţa de Guvern, va fi un proiect de modificare a OUG 114. Pentru partea de energie, aseară am primit propuneri de modificare din partea ministerului Energiei”, a spus Teodorovici.

Ieri ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a declarat că au loc în continuare discuții intense privind modificarea OUG 114/ 2018, iar varianta finală va fi prezentată în şedinţa de Guvern de joi.

„Se va intra joi cu o variantă în şedinţa de Guvern, dar trebuie să avem varianta corectă şi cea mai transparentă. (…) Varianta cea mai bună va fi cea agreată de toate părţile”, a spus Budăi, citat de Agerpres.

Acesta a precizat că deocamdată nu există o variantă finală, ci doar câteva concluzii, iar discuţiile vor continua.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *