Acasă » Interes general » TAW Energy donează Spitalului Fundeni panouri fotovoltaice și pompe de căldură

TAW Energy donează Spitalului Fundeni panouri fotovoltaice și pompe de căldură

27 iulie 2023
ESG
energynomics

Compania TAW Energy s-a alăturat Fundației Metropolis în campania „Spitale Publice din Bani Privați”, prin dotarea cu panouri fotovoltaice și pompe de căldură a Spitalului Fundeni și a trei centre de plasament pentru tineri. Proiectul are o valoare de peste 60.000 euro, precizează compania într-un comunicat de presă.

Potrivit lui Dragoș Luca, Manager TAW Energy, companie își dorește să susțină tinerii aflați în centrele de plasament și pacienții Spitalului Fundeni, “oferindu-le oportunitatea de a beneficia de energie curată și de a reduce impactul asupra mediului”. Mulțumită panourilor fotovoltaice, aceste centre de plasament și spitalul vor avea facturi mai mici la electricitate, iar resursele economisite pot fi redirecționate către alte necesități.

TAW Energy oferă soluții la cheie în domeniul energiei regenerabile. Compania își propune să devină în scurt timp lider în special în domeniul panourilor fotovoltaice, dar se implică deja activ și în acțiuni umanitare.

Parteneriatul dintre TAW Energy și Fundația Metropolis este un exemplu de colaborare responsabilă și implicare activă în proiecte cu impact social. “Încurajăm toate instituțiile și companiile să se alăture eforturilor comune pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră și pentru a promova o dezvoltare sustenabilă a societății”, a declarat Dragoș Luca, Manager TAW Energy.

“Încurajăm și alte companii să se alăture inițiativelor umanitare și să contribuie la dezvoltarea durabilă a societății. Prin eforturile noastre comune, putem construi un viitor mai verde și mai bun pentru toți”, a spus și Alexia Briotă, Specialist Marketing TAW Energy.

Pentru informații suplimentare și imagini relevante, vă rugăm să contactați TAW Energy la adresa de e-mail contact at tawenergy.ro sau pe website-ul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *