Acasă » Evenimente externe » Summit-ul SolarPower 2022. O nouă etapă pentru industria solară: Tranziția energetică în prim-plan, 31 martie, Bruxelles

Summit-ul SolarPower 2022. O nouă etapă pentru industria solară: Tranziția energetică în prim-plan, 31 martie, Bruxelles

8 februarie 2022
Evenimente externe
energynomics

În contextul pandemiei, al creșterii prețurilor la energie provocate de gaz și al schimbărilor climatice care ne amenință, energia solară luminează viitorul cu soluții la cele mai presante probleme.

Știm că energia solară poate și trebuie să contribuie în mod semnificativ la tranziția verde. În mai puțin de un deceniu, industria a revoluționat energia solară transformând-o în cea mai ieftină și mai versatilă soluție energetică. În fiecare zi, inovatorii domeniului solar duc tehnologia solară încă și mai departe. Producția locală de energie solară este în curs de re-lansare. Beneficiile unei tranziții energetice centrate pe energia solară sunt clare. Singura provocare este să accelerăm tranziția.

Summit-ul SolarPower este evenimentul fanion al SolarPower Europe în fiecare an. Acesta reunește 300 de reprezentanți ai industriei, inclusiv toți actorii importanți din domeniul energiei, precum și IMM-uri și un număr important de factori de decizie din întreaga UE și din afara acesteia, fiind recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente din Bruxelles dedicate industriei energetice.

În acest an, Energynomics este partener media al summit-ului SolarPower.

Aflați mai multe detalii și vă puteți aici: https://www.solarpowersummit.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.