Acasă » Electricitate » Starace: Dacă mai există creștere în România, probabil nu vom vinde

Starace: Dacă mai există creștere în România, probabil nu vom vinde

27 noiembrie 2019
Electricitate
Energynomics

Francesco Starace, CEO al grupului Enel, a declarat că activele din România ar putea fi vândute, la fel cum au fost vândute și în alte țări, dacă acestea nu mai generează o creștere mulțumitoare a profitabilității.

“Nu avem vreo «vacă sfântă» în acest domeniu de activitate. Orice poate fi vândut, cu condiția ca noi să fi terminat de implementat măsurile de eficientizare și de creștere a companiei”, a spus Starace, citat de e-nergia.ro.

”Deci, dacă mai există creștere în România probabil nu vom vinde. Dacă se mai poate eficientiza activitatea în România probabil nu vom vinde. Dacă nu avem oameni interesați (de active-n.red), cum am putea vinde? Ideea este că am vândut active din Franța, din Brazilia, din Italia, din Rusia, șa că am putea vinde și în România, de ce nu? Depinde de oferte primim, de ce părți sunt interesate.

Credem că avem un pachet bun și România este o țară bună și există multă valoare în structura pe care o avem aici. Până acum nu am luat o decizie”, a adăugat el.

Starace a făcut declarația ca urmare a unei întrebări a jurnaliștilor români, la Capital Markets Day, la Milano, unde grupul Italian și-a prezentat planul strategic pentru următorii trei ani.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *