Acasă » Interes general » Simtel Team devine furnizor, înființează o nouă companie – GES Furnizare

Simtel Team devine furnizor, înființează o nouă companie – GES Furnizare

13 ianuarie 2024
Dezvoltare profesională
Bogdan Tudorache

Simtel Team anunță că înființat o companie de comercializare de energie electrică, GES Furnizare, conform unui raport remis Bursei de Valori București (BVB). Compania are nevoie de licență de furnizare pentru a încheia primele contracte cu beneficiarii pentru energia generată de parcuri solare. Pentru 2023, compania estima că va pune în funcțiune centrale electrice fotovoltaice cu o putere instalată de aproximativ 80 MWp, aproape dublu comparativ cu cei 45 MWp instalați în 2022.

„Conducerea Simtel Team S.A. informeaza investitorii cu privire la faptul că în data de 10.01.2024, GES Furnizare SRL, entitate în care Compania deține o participație de 62%, a obținut de la Autoritatea Naționala de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) licența de furnizare a energiei, valabilă până la data de 10.01.2029”, se arată în raport.

”În urma acordării licenței de către ANRE, GES Furnizare SRL va putea încheia primele contracte cu beneficiarii, existența unei licențe de furnizare a energiei fiind o condiție prealabilă pentru semnarea unor astfel de contracte. Prin obținerea licenței de furnizor de energie, Compania își întărește poziția de lider de piață, oferind clienților săi un pachet complet de produse și servicii integrate”.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *