Acasă » Regenerabile » Simtel deschide centre regionale la Cluj-Napoca, Timișoara și Bacău

Simtel deschide centre regionale la Cluj-Napoca, Timișoara și Bacău

24 mai 2022
Regenerabile
energynomics

Compania de inginerie Simtel Team București deschide noi centre regionale în acest an, pentru a putea accesa mai multe proiecte la nivel național și pentru a-și întări rezultatele financiare, anunță Transilvania Business.

În acest an, STB vizează venituri operaționale de 103 milioane de lei, un profit brut de 14,9 milioane și unul net de 11,6 milioane. Creșterea va fi realizată și cu sprijinul centrelor regionale deschise în Cluj, Timișoara și Bacău. Compania listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB) a raportat afaceri de 9,7 milioane de lei în primul trimestru din acest an și un profit net minim, față de pierderea înregistrată în aceeași perioadă din 2021.

„Contextul directivelor europene cu privire la protejarea mediului înconjurător, creșterea prețurilor la energie, securitatea energetică europeană afectată de invadarea Ucrainei de către Rusia, inflația galopantă au îndreptat tot mai multe companii din România și din străinătate către implementarea de soluții de energie regenerabilă” afirmă co-fondatorul Iulian Nedea, în raportul trimestrial al companiei transmis investitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.