Acasă » Regenerabile » Și Tetra Pak adoptă energia regenerabilă

Și Tetra Pak adoptă energia regenerabilă

11 iulie 2018
Eolian
energynomics

Gigantul pieței ambalajelor, Tetra Pak, a declarat că obține 50% din energia electrică din surse regenerabile.

Cifra a fost obținută pe fondul țintei companiei de a atinge o de utilizare a energiei electrice regenerabile de 100% în toate operațiunile globale până în 2030, potrivit CNBC.

Tetra Pak a declarat că utilizarea energiei din surse regenerabile a crescut de la 20% în 2016, la 50% în prezent. Creșterea este rezultatul mai multor factori, cum ar fi instalațiile solare și achiziționarea certificatelor internaționale de energie regenerabilă sau I-REC. Certificatele de energie regenerabilă sunt importante deoarece, așa cum afirmă Agenția pentru Protecția Mediului din S.U.A., acestea „susțin cererea de utilizare a energiei din surse regenerabile”.

„Folosirea energiei regenerabile reprezintă o parte importantă a ambiției noastre de a reduce impactul carbonului asupra propriilor noastre operațiuni și, astfel, de a contribui la combaterea schimbărilor climatice”, a declarat Mario Abreu, vicepreședinte al Tetra Pak.

„Prin achiziționarea de certificate de energie regenerabilă, investim în dezvoltarea infrastructurii pentru a crește disponibilitatea energiei electrice regenerabile”, a adăugat el. „Între timp, explorăm, de asemenea, oportunități de extindere a instalațiilor noastre proprii de energie solară”.

Tetra Pak este una din companiile globale care doresc să îmbrățișeze energia regenerabilă. În octombrie anul trecut, de exemplu, Amazon a deschis una din cele mai mari ferme eoliene. Compania a afirmat că Amazon Wind Farm Texas, care se află în Scurry County, ar adăuga peste 1 milion de megawați de energie curată la rețea, anual.

Tetra Pak este, de asemenea, membru al RE100, o inițiativă globală formată de unele dintre cele mai mari companii din lume, toate angajate la 100% energie regenerabilă. Alți membri ai RE100 includ Ikea, Facebook și Mars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *