Acasă » Petrol și Gaze » Seele, OMV: Al doilea trimestru a fost stabil, pozitiv

Seele, OMV: Al doilea trimestru a fost stabil, pozitiv

2 iunie 2017
Consumatori
energynomics

Grupul austriac de petrol și gaze OMV a înregistrat o creștere stabilă a afacerilor în al doilea trimestru, a declarat directorul executiv Rainer Seele, după ce evoluția trimestrială peste așteptări a împins acțiunile grupului la maximele ultimilor nouă ani, potrivit Reuters.

„În principiu, am fost martorii unei evoluții stabile în aprilie și mai, deci ne așteptăm ca dezvoltarea pozitivă a OMV să continue”, a declarat Seele.

Seele a adăugat, referindu-se la Abu Dhabi, sediul celui de-al doilea mare acționar al OMV, că grupul se gândește serios la cum să-și echilibreze explorarea și creșterea producției cu noi afaceri de rafinare și marketing.

OMV a anunțat luna aceasta un memorandum de înțelegere cu Compania Națională de Petrol Abu Dhabi (ADNOC) cu privire la posibile proiecte în derulare pe partea de downstream, probabil referitoare la produse cu marjă mare.

„Va dura ceva timp înainte de a ajunge la luarea unei decizii. Nu vă voi cere multă răbdare și cu siguranță vom anunța o realizare în cursul acestui an”, a spus Seele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *