Acasă » Evenimente externe » Școala de vară EPG 2024 (ediția 7-a): „Europa 2040: Sisteme energetice inteligente pentru un viitor durabil”

Școala de vară EPG 2024 (ediția 7-a): „Europa 2040: Sisteme energetice inteligente pentru un viitor durabil”

10 aprilie 2024
Evenimente externe
energynomics

Asociația Energy Policy Group (EPG) organizează cea de-a șaptea ediție a școlii de vară EPG Summer School. Înscrierile sunt deschise până pe 14 aprilie.

Școala de vară a EPG, derulată în acest an între 1 și 5 iulie, oferă o perspectivă asupra provocărilor cu care se confruntă sectorul energetic actual și asupra impactului diferitelor soluții posibile.

Programul se adresează studenților la masterat/doctorat și tinerilor profesioniști (max. 35 de ani) care studiază/lucrează în sectorul energetic sau în alte domenii conexe (economie, drept, științe politice, studii de mediu etc.).

Bogdan Leu, EPG Associate & Summer School Director:

“EPG Summer School 2024 este un program educaţional cu expunere internaţională prin care ne propunem să aducem în faţa tinerilor participanţi informaţii valoroase în domeniile energie şi climă, susţinute de către experţi internaţionali de nivel înalt, sub tematica “Europe 2040 – Smart Energy Systems for a Sustainable Future”. Agenda şcolii de vară combină deopotrivă noţiunile teoretice dobândite în cadrul sesiunilor intensive susţinute de către lectori, cu cele practice din cadrul vizitelor tehnice şi workshop-urilor interactive care vor avea loc.

Recomandăm astfel programul EPG Summer School 2024 tinerilor profesionişti, doctoranzilor sau studenţilor aflaţi în ani terminali care doresc să-şi extindă cunoştinţele în domeniu într-un cadrul internaţional. Şcoala de vară este de asemenea şi o oportunitate excelentă de interacţiune, dezbatere şi conectare cu profesionişti din toată lumea, formând astfel bazele unei comunităţi de alumni şi lectori EPG Summer School.”

Deoarece multe dintre subiectele școlii de vară vor fi abordate din prisma politicilor publice, candidații ideali pot fi: angajați ai organizațiilor internaționale, profesioniști în domeniul afacerilor publice din cadrul organizațiilor de afaceri, promotori de politici publice din cadrul ONG-urilor, cercetători din cadrul universităților, institutelor de cercetare și think-tank-urilor etc.

Mai multe detalii despre structura programului, activitățile incluse și înregistrare se regăsesc pe website-ul EPG.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *