Acasă » Regenerabile » GoodWe lansează sistemul de baterii C&I Lynx C 60kWh, permițând soluții inteligente și scalabile de stocare a energiei (P)

GoodWe lansează sistemul de baterii C&I Lynx C 60kWh, permițând soluții inteligente și scalabile de stocare a energiei (P)

10 aprilie 2024
Regenerabile
energynomics

GoodWe, un important producător global de invertoare solare și furnizor de soluții energetice, își completează portofoliul de stocare a energiei pentru sectorul comercial și industrial (C&I) cu cea mai recentă inovație, sistemul de baterii Lynx C 60kWh.

Proiectat pentru integrare fără probleme cu invertorul hibrid GoodWe ET 15-30kW, acest sistem de baterii oferă flexibilitate pentru extindere versatilă, adaptându-se nevoilor energetice în continuă evoluție ale scenariilor C&I mici și medii, precum parcurile industriale, aplicațiile agricole și complexele comerciale.

ET 15-30kW este un produs emblematic din gama de invertoare hibride GoodWe și este confirmat în piață. Pentru a răspunde nevoilor clienților pentru un sistem invertor-baterie ușor de instalat, cabinetul Lynx C 60kWh include un compartiment convenabil pentru invertorul din seria ET15-30kW. Împreună, acestea formează o soluție completă de stocare a energiei, facilitând backup-ul eficient al energiei, reducerea vârfurilor de consum și o gestionare a încărcării eficiente. Aceste capacități sunt esențiale pentru companiile care își doresc să-și optimizeze autoconsumul, să-și reducă costurile și să contribuie la dezvoltarea durabilă.

O caracteristică remarcabilă este extensibilitatea sistemului. Un cabinet ET 30kW/Lynx C 60kWh poate fi extins prin adăugarea a până la două baterii suplimentare Lynx C (excluzând compartimentul invertorului), creând un sistem de 30kW/180kWh. Extensiile ulterioare vor fi posibile prin conexiunea în paralel a invertoarelor din seria ET, o funcționalitate care va fi adăugată în curând.

Facilitând operațiunile în aer liber în diferite zone climatice, sistemul de baterii Lynx C 60kWh poate gestiona eficient temperatura prin mecanisme de încălzire și răcire. Datorită designului compact al sistemului, transportul și instalarea devin simple, asigurând o configurare fără probleme pentru instalatorii și integratorii de sisteme. Activitățile de operare și întreținere (O&M) sunt efectuate cu o eficiență ridicată datorită caracteristicii modulare, împreună cu alte elemente precum protecția IP55 și C4.

Lansarea bateriei Lynx C 60kWh reprezintă o adăugare strategică la portofoliul de C&I al GoodWe.

„Suntem încântați să introducem Lynx C 60kWh, o soluție inovatoare de stocare a energiei care reflectă angajamentul GoodWe pentru extinderea peisajului energiei regenerabile. Acesta reprezintă un pas semnificativ înainte în angajamentul nostru de a furniza soluții energetice eficiente și scalabile”, a declarat Ron Shen, Vicepreședinte al GoodWe.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *