Acasă » Interes general » Schneider Electric, AVEVA și IN-CORE Systèmes – parteneriat pentru producția bateriilor pentru VE

Schneider Electric, AVEVA și IN-CORE Systèmes – parteneriat pentru producția bateriilor pentru VE

6 iunie 2024
Industrie
energynomics

Schneider Electric și AVEVA au anunțat un parteneriat cu IN-CORE Systèmes, pentru a crește eficiența în producția de baterii pentru vehicule electrice (VE).

Pe măsură ce piața de vehicule electrice continuă să înregistreze o creștere exponențială, producția de baterii este supusă unei presiuni mai mari pentru a îmbunătăți calitatea, eficiența și rezultatele comerciale. Această creștere a producției poate duce la noi probleme, inclusiv moduri de defecțiune și variații de proces, care la rândul lor creează pierderi operaționale, materiale și forță de muncă.

În ultimii ani, producția de baterii VE a înregistrat până la 20% din materiale casate și o utilizare ineficientă a energiei, cu 47 kWh de energie, necesari pentru a produce 1 kWh dintr-o celulă de baterie EV. Aceste provocări pot fi atenuate doar printr-o perspectivă operațională mai bună.

Parteneriatul dintre Schneider Electric, AVEVA și IN-CORE va aduce o mai mare conectivitate a datelor în procesul de producție, abordând trasabilitatea datelor la nivel de electrod. IN-CORE Traceability Solution va funcționa cu platforma de sistem AVEVA pentru a conecta parametrii critici în fabricarea electrozilor, la performanța celulei finale și a pachetului, furnizând date relevante la momentul și în formatul potrivit pentru a asigura o imagine completă.

„Provocările operaționale reprezintă cea mai mare barieră în calea succesului în producția de baterii pentru vehicule electrice”, a declarat Christel Galbrun, Segment President for Mobility la Schneider Electric.

„Cererea crește, iar noi trebuie să îmbunătățim calitatea și eficiența, reducând în același timp variațiile și deșeurile. Acest parteneriat cu IN- CORE va oferi noi niveluri de conectivitate a datelor pe piața VE și va ajuta clienții să stabilească o arhitectură completă de date pentru toate procesele.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *