Spring Cocktail – mixed by energynomics.ro

0

Energia a fost dintotdeauna un domeniu cosmopolit, în care au lucrat cot la cot ingineri și tehnicieni din România cu specialiști și investitori din lumea largă. Și astăzi, la fel ca la începuturi, dinamica industriei energetice românești este dată de străini, precum și de românii care și-au verificat calitățile în alte țări. Experți și localnici, toți vorbesc aceeași limbă – cea a profesiei și se simt ca acasă în interiorul unei culturi indiferente la geografie.

Sergiu Spătaru, managing partner Wing Media Energy Consulting (publisher energynomics.ro)

Spring Cocktail – mixed by energynomics.ro
Cultivate Different Views On the Romanian Energy Market

Pentru a intermedia schimbul de idei asupra industriei energetice românești, energynomics.ro propune un nou eveniment original pe piața locală: Spring Cocktail 2014.

Întâlnirea din 27 martie va fi un bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Ce este comun și cu ce surprinde România pe noii veniți? Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Peste 100 de profesioniști activi în companiile energetice din România vor participa la un eveniment de seară, unde socializarea și schimbul de idei vor fi provocate de doi speakeri de marcă, manageri cu bogată experiență, buni cunoscători ai mediului de business local.

O contribuție suplimentară la succesul serii o vor avea cocktailurile proaspete care vor putea fi testate la finalul prezentărilor. În 27 martie, de la ora 18, vreme de trei ore, Palatul Cesianu-Racoviță ne pune la dispoziție o ambianță eclectică și sofisticată, dată de stucatura și picturile murale în ulei precum și de numeroasele opere de artă găzduite aici.

Share.

Despre Autor

Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un comentariu