Comitetul de coordonare pentru implementarea Proiectului Unităţilor SNN 3 şi 4 s-a modificat

0

Bogdan Tudorache

Componenţa Comitetului de coordonare strategică pentru implementarea Proiectului Unităţilor SNN 3 şi 4 s-a modificat, în urma unei decizii a premierului Florin Cîţu publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, Virgil Popescu, ministrul Energiei este preşedintele noului Comitet, iar noii membri sunt Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu și Cristian Bădescu, reprezentant cu însărcinări speciale al Ministerului Afacerilor Externe pe probleme de securitate energetică.

Comitetul de coordonare strategică a fost înființat în luna iulie a anului trecut, printr-o decizie a cabinetului Orban. Din componența inițială făceau parte Florin Cîțu și fostul șef al Cancelariei premierului, Ionel Dancă – actualmente deputat de Vrancea.

Comitetul a fost înființat în aceeași perioadă în care Guvernul a decis abrogarea Deciziei privind înfiinţarea Grupului de lucru pentru negocierea proiectului de Acord interguvernamental România-Republica Populară Chineză privind cooperarea pentru implementarea Proiectului Unităţile 3 şi 4 CNE Cernavodă.

Share.

Lasă un comentariu