Acasă » Electricitate » Răzvan Encică este noul director general al Phoenix Contact România

Răzvan Encică este noul director general al Phoenix Contact România

20 septembrie 2021
Electricitate
energynomics

De la 1 iulie 2021, Răzvan Encică a preluat poziția de Director General al Phoenix Contact România, a anunțat compania într-un comunicat de presă. Cu o vechime de 11 de ani în cadrul Phoenix Contact, Răzvan Encică este absolvent de studii tehnice universitare, cu specializarea Automatizare industrială, în cadrul Universității Politehnica din București. În ultimii ani a deținut diverse funcții de conducere, între anii 2013 și 2021 fiind Director de vânzări și marketing.

“Ne propunem să consolidăm rezultatele obținute până acum de grupul Phoenix Contact în România, mergând mai departe către obiectivul strategic, acela de a fi un partener puternic pentru soluții creative în domeniul tehnologiei de conectare, al electronicii și al automatizării, care vă ajută să faceți primii pași în lumea aplicațiilor smart, către digitalizare și eficiența producției”, a spus Răzvan Encică.

„Cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea – lupta împotriva schimbărilor climatice și garantarea dezvoltării durabile – pot fi abordate din punct de vedere tehnic prin societatea complet electrică – All Electric Society”, explică el. “Este vorba de o lume în care energia electrică la prețuri accesibile, generată din surse regenerabile, este disponibilă în mod practic nelimitat ca formă principală de energie. Cheia pentru realizarea acestei lumi este electrificarea cuprinzătoare, conectarea în rețea și automatizarea tuturor sectoarelor economiei și infrastructurii. Phoenix Contact oferă industriei și societății posibilitatea de a merge mai departe cu această transformare, pe măsură ce ne îndreptăm spre o lume durabilă. Viziunea „All Electric Society” se bazează pe un viitor neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2, iar punerea în aplicare a acestei viziuni se bazează pe cuplarea inteligentă a tuturor sectoarelor care participă la ciclul energetic. Electrificarea, digitalizarea și automatizarea sunt cheile acestei cuplări.”

Despre Phoenix Contact România

Phoenix Contact Romania a fost infiintata in primavara anului 2005 ca o filiala detinuta 100% de compania Phoenix Contact GmbH & Co din Blomberg, Germania. Cu o prezenta pe piata de 80 de ani, Phoenix Contact este lider in domeniul productiei de componente pentru conexiuni electrice si pentru tehnologia automatizarilor industriale. La nivel global, compania are astazi 12.800 de angajati, 50 de filiale proprii, 30 de parteneri si o cifra de afaceri de peste 2.5 mld EUR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *