Acasă » Petrol și Gaze » Explorare și producție » Prospecţiuni propune acționarilor deschiderea a cinci noi reprezentanțe

Prospecţiuni propune acționarilor deschiderea a cinci noi reprezentanțe

energynomics

Compania de servicii geofizice şi geologice Prospecţiuni Bucureşti propune acționarilor deschiderea a cinci noi reprezentanţe sau filiale în Kazahstan, Angola, Egipt, Kenya şi Namibia. Propunerea va fi discutată într-o Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor, convocată pentru 29 aprilie. În prezent, compania are operațiuni în Romania, Bulgaria, Georgia, Maroc și Senegal. Prospecțiuni și-a extins operațiunile și în Tajikistan și Portugalia, și Singapore și Mauritius sunt pe harta de interes.

Cei mai mari doi acționari individuali ai Prospecțiuni sunt firma Tender SA Timișoara (participație de 55,7%) și SIF Muntenia (participație de 11,82%). Compania a raportat pentru anul trecut venituri de aproape 416 milioane de lei, mai mari cu 20,5% faţă de cele încasate în 2012, și un profit brut de peste 35 milioane de lei, cu mai mult de jumătate mai mare decât câștigul din 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *