Silvia Vlăsceanu

Sector

Electricitate

Definitoriu

Silvia Vlăsceanu este director executiv in cadrul ACUE (Federatia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie) din luna octombrie 2008 pana in prezent. ACUE este o federaţie patronala si de afaceri, reprezentativă la nivel de sector energie electrică, gaze, petrol şi minerit energetic din care fac parte operatorii de distributie si furnizare energie electrica si gaze naturale.

Istoric profesional

Silvia Vlăsceanu este doctorand in cadrul Universitatii "Politehnica" din Bucuresti, in stiinte ingineresti, specializarea energetica, inginer diplomat in energetica in cadrul aceleiasi universitati si specialist in economie si marketing acreditat de catre "Academia de Studii Economice din Bucuresti".
Pe plan profesional Silvia Vlasceanu a fost inspector de concurenta in cadrul Consiliului Concurentei intre anii 1996 si 2000, consilier parlamentar in cadrul Comisiei pentru industrii si servicii a Camerei Deputatilor - Parlamentul Romaniei din anul 2001 pana in prezent, iar din octombrie 2008 pana in prezent director general in cadrul ACUE.