Acasă » Electricitate » Producătorul de aspiratoare Dyson lansează propria linie de vehicule electrice

Producătorul de aspiratoare Dyson lansează propria linie de vehicule electrice

14 mai 2019
Electricitate
Energynomics

Dyson, un producător britanic cunoscut mai ales pentru aspiratoare, ventilatoare, purificatoare de aer și uscătoare de mâini, ar putea adăuga vehiculele electrice în portofoliul său de produse, a confirmat compania săptămâna aceasta, publicând imagini ale noilor brevete pe care le-a primit.

„Am studiat timp de 22 de ani motoare, baterii, aerodinamica, sisteme de imagistică și robotică. Acum este momentul potrivit pentru a ne aduce toate cunoștințele și experiența împreună într-un proiect mare – o mașină electrică”, a declarat fondatorul și CEO-ul companiei, Sir James Dyson.

Compania britanică a lansat indicii privind interesul pentru vehiculele electrice încă de la jumătatea deceniului, în noiembrie anul trecut dezvăluind noile planuri de a înființa o linie de asamblare în Singapore, iar Dyson indicând că proiectul va costa aproximativ 2,7 miliarde de dolari, potrivit CNBC. com.

Imaginile cu brevetele arată, printre altele, ceea ce pare a fi un vehicul utilitar crossover (CUV) care urmează ultima abordare industrială a designului pentru vehicule electrice, cu acumulatorul și motoarele montate sub planșeele de podea.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *