Acasă » Electricitate » PROCESIO caută 650.000 de euro pe SeedBlink pentru a accelera dezvoltarea internațională

PROCESIO caută 650.000 de euro pe SeedBlink pentru a accelera dezvoltarea internațională

12 aprilie 2021
Digitalizare
energynomics

PROCESIO, platforma inovatoare ce are la bază tehnologia No-Code, dezvoltată de compania Ringhel, se listează pe SeedBlink începând din 12 aprilie. PROCESIO are ca obiectiv să strângă, prin intermediul platformei online de investiții, 650.000 de euro pentru a-și accelera creșterea la nivel global. Runda va avea două etape: prima, dedicată investitorilor recurenți ai SeedBlink, va debuta pe 12 aprilie, urmată de listarea generală din data de 15 aprilie 2021, dedicată tuturor celor cu un cont de investitor. Tichetele de investiție pornesc de la 2.500 de euro.

În 2020, compania a derulat prin SeedBlink o primă rundă de finanțare de tip seed, suprasubscrisă, cu o valoare totală de 556.000 de euro, pentru dezvoltarea platformei PROCESIO. Recent, compania a lansat versiunea privată a platformei PROCESIO, la nivel internațional, conform obiectivelor stabilite la precedenta rundă de finanțare, urmând ca lansarea publică să aibă loc în iulie 2021.

În contextul oportunității existente pe piața globală pentru adoptarea PROCESIO într-un ritm mai rapid decât cel preconizat, fondatorii au decis să alimenteze cu o nouă rundă de investiții extinderea afacerii.

Compania are ca obiectiv obținerea de venituri recurente din PROCESIO la un nivel de peste 1,8 milioane de euro în 2022 și atingerea unei evaluări de peste 1 miliard de euro în 2027.

“PROCESIO are șansa de a deveni un nou unicorn cu ADN românesc”, consideră Mihai Dârzan, CEO al Ringhel. “Ne bucură încrederea pe care investitorii din cadrul SeedBlink au acordat-o companiei noastre în runda de finanțare anterioară. Ne-am îndeplinit promisiunile din 2020 și suntem încrezători că putem obține rezultate mult mai bune decât cele anticipate.”

Investiția va fi utilizată pentru creșterea eforturilor de vânzări, marketing și comunicare pentru PROCESIO la nivel global, construirea unei rețele de parteneri, formarea echipei de Customer Success, întărirea echipelor de Development & Product, crearea unei echipe de implementare proiecte care să susțină partenerii de implementare, externalizarea zone de Custom Actions, fapt ce va permite scalarea mult mai rapidă.

Ce face PROCESIO

Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. PROCESIO este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare cu rapiditate și flexibilitate.

Indiferent de abilitățile de programare și codare ale unei persoane, platforma PROCESIO permite tuturor utilizatorilor să proiecteze și să construiască procese automate. Angajații unei companii din orice domeniu pot astfel să folosească platforma atât individual, cât și în echipă, pentru a dezvolta software și pentru a automatiza procesele din cadrul companiei.

PROCESIO reprezintă backend-ul pentru orice software, aplicație sau serviciu, eliminând necesitatea proiectării și implementării unor arhitecturi software complicate și scalabile. Viziunea echipei PROCESIO este însă mult mai amplă: platforma va deveni soluția naturală pentru construirea programelor software, fiind la îndemâna tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile lor tehnice, permițându-le să coopereze fără probleme.

Fondată în anul 2020, PROCESIO este o platforma (PaaS) ce are la bază tehnologia No-Code, dedicată atât persoanelor tehnice, cât și profesioniștilor non-tehnici. Platforma se focusează pe colaborarea echipelor, este ușor de utilizat și ajută în dezvoltarea eficientă a programelor software calitative. PROCESIO permite integrări ample, cu funcții care oferă mai multă flexibilitate pentru automatizarea proceselor de business.

PROCESIO este un produs marca Ringhel, o companie de software cu clienți din zona companiilor mari, cum ar fi E.ON, ENGIE, CEZ, Lukoil, MET, dar și mulți alții, și cu experiență extinsă în automatizarea completă a proceselor de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *