Acasă » Regenerabile » Parteneriat Solar AdTek-Vivid Edge pentru finanțarea publicității exterioare alimentate cu energie solară

Parteneriat Solar AdTek-Vivid Edge pentru finanțarea publicității exterioare alimentate cu energie solară

16 decembrie 2020
Regenerabile
energynomics

Două companii irlandeze au lansat un parteneriat prin care susțin instalarea de sisteme de iluminat cu energie solară și LED pentru publicitatea exterioară. Clienții pot astfel realiza economii de energie și reduceri ale amprentei de carbon, printr-un model de business care deblochează fonduri pentru investiția inițială în proiecte de energie regenerabilă.

Solar AdTek este dezvoltator și furnizor de sisteme inovatoare de iluminat cu energie solară și LED pentru companiile de publicitate exterioară. Vivid Edge este o afacere specializată în combaterea schimbării climatice, cu sediul în Dublin. Prin parteneriatul promovat de Enterprise Ireland, Vivid Edge finanțează 100% din proiectul complet instalat, inclusiv materialele, forța de muncă și costurile auxiliare, nu doar în Irlanda, ci oriunde în lume. Clienții beneficiari plătesc o taxă lunară de servicii odată ce proiectul este instalată, ceea ce permite organizațiilor să implementeze mai multe proiecte cu sisteme de eficiență energetică fără a-și împovăra bugetele cu investiții inițiale mari.

Eoin O’Broin, CEO Solar AdTek subliniază că expertiza Solar AdTek în tehnologii solare și de iluminat, combinată cu noul parteneriat de finanțare stabilit cu Vivid Edge, pot aduce economii reale clienților, precum și îmbunătățirea calității în panotajul publicitar de exterior.

Veniturile pentru sectorul de publicitate în aer liber au scăzut considerabil, din cauza reducerii tranzitului stradal, în centrele de transport public și în aeroporturi. În același timp, în ciuda scăderii veniturilor, firmele de publicitate au costuri fixe cu facturile la electricitate. Modernizarea iluminatului în afișajele publicitare poate conduce la economii de până la 80%, provenind din reducerea costului energetic și a costului de mentenanță a sistemului de iluminat, este precizat în comunicatul de presă al Solar AdTek.

“Întrucât taxele pentru aceste servicii nu se aplică până când nu apar economii de energie, proiectele se pot autofinanța încă din prima zi. Este un mod foarte inteligent de a fi eficient din punct de vedere energetic fără a avea nevoie de capital”, spune și Tracy O’Rourke, CEO, Vivid Edge.

Ambele companii sunt susținute de Enterprise Ireland, organizația guvernamentală irlandeză responsabilă pentru dezvoltarea și creșterea întreprinderilor irlandeze pe piețele mondiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *