Acasă » Electricitate » Hidro » Ovidiu Agliceru, noul director general al Hidroelectrica

Ovidiu Agliceru, noul director general al Hidroelectrica

25 iunie 2014
Electricitate
energynomics

Directorul Direcţiei Producere Energie Electrică din cadrul Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru, a preluat luni funcţia de director general al companiei, în locul lui Mihai Stănculescu, care nu mai poate exercita aceste atribuţii din motive medicale, scrie Mediafax.

AgliceruAgliceru (foto) are o experienţă de aproape 30 de ani în domeniul energetic şi este absolvent al Facultăţii Electrotehnice la Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al companiei.

În perioada 1999-2000 a ocupat funcţia de director general adjunct tehnic la sediul central al Hidroelectrica, în 2006 a fost numit şef serviciu Inspecţie Generală, iar din 2009 până în 2013 a fost director la Direcţia Control Intern.

Din august până în octombrie 2013, Agliceru a fost membru al directoratului Hidroelectrica, iar din octombrie este directorul Direcţiei Producere Energie Electrică.

Hidroelectrica este controlată de stat prin Departamentul pentru Energie. Compania este în însolvenţă din luna februarie petru a doua oară, prima procedură fiind deschisă în perioada iunie 2012 – iunie 2013.

Un comentariu la „Ovidiu Agliceru, noul director general al Hidroelectrica”

  1. Asta tine pana cand un ziarist ii va cere lui Angliceru STRUCTURA COSTURILOR DE PRODUCTIE LA PORTILE DE FIER 1 ( FARA COPONENTA PF2)
    ATUNCI SE VA DARAMA TOT ESAFODAJUL DE TEORII CARE COMPUN ASA NUMITA BURSA DE ENERGIE. Deci ori da structura ori intra in gura presei pana pleaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *