Acasă » Interes general » OMV și Mastercard sprijină cinci spitale din România cu produse alimentare

OMV și Mastercard sprijină cinci spitale din România cu produse alimentare

14 aprilie 2020
ESG
energynomics

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, continuă să sprijine eforturile cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus, împreună cu Mastercard, în calitate de partener principal. În următoarea lună, pe durata stării de urgență, cinci spitale din București și Ploiești vor primi, în total, 24.000 de pachete cu produse alimentare VIVA Lunch Box din stațiile de carburanți OMV.

Pachetele cu alimente VIVA Lunch Box vor fi livrate zilnic de foodpanda, cu personal dedicat special pentru această iniţiativă, în spitalele Grigore Alexandrescu, Floreasca, Sfântul Ioan, Colentina și Spitalul Județean Prahova. Acestea vor fi preluate din stațiile de carburanți OMV aflate în proximitatea celor cinci spitale.

Pachetele VIVA Lunch Box vor fi distribuite din stațiile OMV cu respectarea strictă a normelor de igienă privind siguranţa alimentară şi a măsurilor de siguranţă recomandate de Ministerul Sănătăţii, în pungi rezistente la căldură. Fiecare pachet va conține câte un sandwich, o sticlă de apă plată de 500 ml, un măr și un desert.

„Credem că este important să ne mobilizăm cu toții, oameni, companii, autorități, pentru ca, împreună, să depășim situația dificilă cauzată de COVID-19. Zilele acestea, sistemul medical are nevoie de sprijinul nostru și continuăm să ne implicăm. Le mulțumesc colegilor din stații care s-au implicat voluntar în acest proiect”, a spus George Daniel Ion, Retail Manager OMV Petrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *