Acasă » Interes general » Dezvoltare profesională » OMV Austria o numește pe Daniela Vlad în funcția de membru al Comitetului Executiv

OMV Austria o numește pe Daniela Vlad în funcția de membru al Comitetului Executiv

2 noiembrie 2022
Dezvoltare profesională
energynomics

Consiliul de Supraveghere al OMV Aktiengesellschaft a numit-o pe Daniela Vlad ca noul membru al Comitetului Executiv responsabil pentru Chimie și Materiale, potrivit unui comunicat. Ea va prelua postul de la 1 februarie 2023, pentru o perioadă de trei ani, cu opțiune de prelungire a contractului pentru încă doi ani.

Daniela Vlad este în prezent director general al AkzoNobel,  o companie globală cu sediul în Amsterdam (Olanda), care furnizează vopseluri atât pentru industrie, cât și pentru consumatori. Înainte de a se alătura AkzoNobel în 2009, Daniela Vlad a ocupat diverse funcții de conducere la Shell și Phillips, conform Financialintelligence.

Alfred Stern, Președintele Comitetului Executiv și CEO al OMV, va continua să fie responsabil pentru segmentele Chimice și Materiale până când Daniela Vlad va ocupa noua poziție, în calitate de Membru al Directoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *