Acasă » Petrol și Gaze » Oil Terminal încheie un contract de 30 de milioane de lei cu Oscar Downstream

Oil Terminal încheie un contract de 30 de milioane de lei cu Oscar Downstream

3 mai 2019
Petrol și Gaze
Bogdan Tudorache

Oil terminal a încheiat un nou contract de descărcare și transport al combustibililor cu Oscar Downstream. Contractul, în valoare de 30,5 milioane lei fără TVA prevede ”descarcarea de motorină din nave maritime în rezervoare, depozitare, amestecare cu biodiesel și încarcare în autocisterne”, conform unui document prezentat Bursei de Valori.

Oil Terminal este una din cele mai vechi companii românești din industria petrolului, fiind înființată în 1898. Acționarul majoritar al companiei este statul român, cu circa 60% din acțiuni.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *