Acasă » Petrol și Gaze » Consumatori » MOL România începe schimbarea de marcă pentru benzinăriile Agip

MOL România începe schimbarea de marcă pentru benzinăriile Agip

24 aprilie 2015
Consumatori
energynomics

Grupul MOL a finalizat trecerea la marca MOL pentru primele 6 benzinării ale rețelei achiziționate în 2015, acestea fiind amplasate în București și în județul Constanța. Alte stații sunt aproape de finalizarea introducerii elementelor specifice mărcii MOL, se arată într-un comunicat remis energynomics.ro.

Grupul ungar de petrol şi gaze MOL a cumpărat de la compania petrolieră italiană ENI 42 benzinării din România, ajungând prin această tranzacţie să deţină aproximativ 2.000 de staţii de distribuţie a carburanţilor în 11 ţări.

“Grupul MOL are un obiectiv ambițios: să fie prima alegere pentru clienții și partenerii săi. Astfel, benzinăriile din rețeaua preluată în România sunt deja aprovizionate cu carburanți de calitate produși în rafinăriile Grupului MOL, iar clienții pot folosi cardurile de fidelitate MultiBonus în rețeaua extinsă. MOL a extins oferta de servicii cu valoare adăugată crescută pentru partenerii deținători de carduri de carburant, care beneficiază acum de o acoperire geografică mai întinsă”, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL România.

Grupul MOL a finalizat cu succes achiziția ENI Romania, inclusiv a rețelei de benzinării (sub brandul Agip), pe 2 februarie 2015. Compania a fost redenumită MOL Ro Comerț și va fuziona cu MOL România la o dată ulterioară.

Trecerea la marca MOL în rețeaua preluată este un proces complex, care presupune armonizarea unor sisteme diverse. În aceste stații, cardurile MultiBonus pot fi utilizate pentru a acumula puncte de loialitate, puncte care pot fi cedate online pentru a comanda produse din catalogul MultiBonus. În rețeaua extinsă, partenerii își pot folosi cardurile de carburant MOL Gold, MOL Silver și MOL Green precum și cardurile emise de terțe părți: Euroshell, DKV, UTA și E100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *