Acasă » Petrol și Gaze » MOL oferă șansa unei cariere pentru 170 de studenți și absolvenți

MOL oferă șansa unei cariere pentru 170 de studenți și absolvenți

energynomics

Grupul MOL recrutează studenţi şi absolvenţi din România pentru ocuparea a 170 de posturi în 13 ţări unde grupul are operaţiuni, a anunţat compania petrolieră, titrează Agerpres. Selecţia se derulează în cadrul programului Growww, program cu durata de un an adresat tinerilor absolvenţi.

“Noi candidaturi pot fi depuse pentru Growww, programul Grupului MOL pentru tineri absolvenţi, până la jumătatea lunii aprilie Competiţia Freshhh aşteaptă, de asemenea, studenţii din întreaga lume să se înscrie până la 29 martie. Câştigătorii Freshhh vor avea ocazia de a se alătura Grupului MOL, iar primele trei echipe vor câştiga premii totale de 25.000 de euro. Growww este un program cu durata de un an, adresat tinerilor absolvenţi, cărora le oferă oportunitatea de a-şi începe cariera într-o companie de talie internaţională şi de a fi iniţiaţi într-una dintre cele mai complexe industrii. Tinerii interesaţi îşi pot depune candidaturile pentru poziţii în cadrul Growww la adresa http://molgroup.info/en/growww, prin intermediul LinkedIn până la jumătatea lunii Aprilie. Echipe formate din câte trei studenţi se vor putea înscrie în competiţia online Freshhh, desfăşurată sub forma unui joc cu elemente specifice acestei industrii”, arată un comunicat al grupului petrolier.

Cele peste 170 de posturi sunt deschise în domeniile economie, IT, ştiinţe naturale şi sociale. Țările incluse în program sunt Ungaria, Austria, Slovacia, Germania, Serbia, Slovenia, Pakistan, Croaţia, România, Bosnia & Herţegovina, Italia, Polonia și Cehia, notează Agerpres.

“Suntem încântaţi să continuăm atragerea de absolvenţi tineri şi ambiţioşi prin programele noastre de achiziţie de talente, Growww şi Freshhh. Pentru ediţia din 2016, Grupul MOL este mândru să anunţe că membrii echipelor cel mai bine clasate la competiţia Freshhh vor avea ocazia să se alăture companiei. Prin Growww, oferim absolvenţilor posibilitatea de a dobândi cunoştinţe extinse şi de a-şi pune amprenta asupra unor procese industriale. Mentorii noştri vor ajuta tinerii talentaţi să devină specialişti iar sesiunile de pregătire îi vor ajuta să dobândească noi aptitudini. Growww nu este doar un program pentru proaspăt absolvenţi, ci şi o oportunitate de a dobândi experienţă de lucru multi-disciplinară într-una dintre cele mai importante industrii”, a declarat un Vice Preşedinte pentru Resurse Umane din Grupul MOL.

Grupul MOL are operaţiuni în peste 40 de ţări și o echipă de 27.000 de angajaţi. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are și o reţea de circa 2.000 de benzinării în 11 țări din Europa Centrală şi de Sud-Est, din care aproximativ 200 sunt în România.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *