Acasă » Regenerabile » Modvin aduce în premieră în România produsele SAJ, lider mondial în producția de invertoare

Modvin aduce în premieră în România produsele SAJ, lider mondial în producția de invertoare

5 iulie 2023
Regenerabile
energynomics

Marți, pe 11 iulie, începând cu ora 10:00, firma Modvin va prezenta, la Hotel Ibis din Timișoara, în premieră pentru România, compania și soluțiile tehnice ale SAJ, lider mondial în producția de invertoare de la 1 KW monofazat până la 125 KW trifazat.

În cadrul evenimentului intitulat “New Technologies for Quality Green Energy” Modvin face astfel încă un pas în dezvoltarea sa, asociindu-se cu SAJ, o companie activă la nivel mondial, plasată între primele cele mai importante întreprinderi din China. În calitate de importator oficial și exclusiv al brandului în România, Modvin va deschide, tot în Timișoara, un centru de service SAJ.

Înființată în 2008 în Timișoara, firma Modvin a început să importe materiale și echipamente în baza unei colaborării cu firma Genertec Italia.

SAJ este primul, dar nu și singurul brand pe care firma Modvin îl va comercializa în România. În următoarele săptămâni urmează să fie semnate noi contracte prin care Modvin va deveni importator oficial al brandurilor Foxess (producător de invertoare) și Sun-Pro (producător de panouri fotovoltaice).

În prezent, Modvin importă deja branduri mondiale precum Deye și Huawei (invertoare), TW Solar, Risen și JA Solar. De asemenea, firma are în portofoliu numeroase lucrări realizate pentru beneficiari de mare anvergură, precum Nokia sau Continental. Potrivit directorului general Vincenzo Moderno, Modvin are deja peste 10 MW instalați în ultimele 8 luni de zile. În urmă cu doar câteva zile, Aquatim a anunțat că are în derulare mai multe proiecte cu finanțare europeană care urmăresc reducerea impactului asupra mediului și promovează dezvoltarea durabilă, prin utilizarea eficientă a resurselor. Pe 30 iunie 2023, s-a semnat contractul de lucrări „Proiectare și execuție panouri fotovoltaice pentru producerea energiei din surse regenerabile la nivelul infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional”, cu Asocierea Constructim SA și Modvin SRL. În valoare de 6.772.800,00 Lei, fără TVA, contractul presupune realizarea a două parcuri fotovoltaice la Stația de Epurare a Apei Uzate Timișoara și la Stația de Tratare a Apei Urseni, cu o capacitate totală nou instalată de producere a energiei electrice de 1.650 kWp. Durata de proiectare și execuție e lucrărilor este de 6 luni, iar perioada de garanție este de 36 de luni.

Un comentariu la „Modvin aduce în premieră în România produsele SAJ, lider mondial în producția de invertoare”

  1. Societatea Agora Real Estate SRL, cu sediul în Pitești, jud. Arges, importa produsele SAJ încă din anul 2019, perioada în care a obținut certificarea invertoarelor, pentru toată gama, pe toate zonele Operatorilor de Distributie.
    Cei peste 3 MW instalați cu invertoarele SAJ, în cei 4 ani, sutele de clienți care au generat pana acum peste 4GWh energie, ar trebui sa dea de gândit atunci când susțineți ca aceste invertoare sunt aduse acum de Modvin. Este de înțeles, este un articol de promovare plătit, fără a fi documentat jurnalistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *