Acasă » Electricitate » MET Group intră pe piața din Franța

MET Group intră pe piața din Franța

7 august 2023
Distribuţie
energynomics

MET Group, furnizor de servicii energetice integrate, anunță intrarea pe piața franceză prin intermediul filialei MET France, cu sediul la Lyon. Astfel, de la 1 octombrie 2023, MET va prelua integral portofoliul de clienți de pe segmentele energie electrică și gaze naturale deținut de compania Antargaz.

Lansarea filialei MET France, permite grupului MET continuarea extinderii în Europa, unde este deja activ în 14 țări prin filiale și desfășoară activități comerciale pe 30 de piețe naționale de gaze.

MET a mizat pe o strategie inovatoare, care permite clienților să aibă control asupra bugetului alocat pentru alimentarea cu energie, prin instrumente de gestionare optimizate. Filiala MET din Franța va fi condusă de Giovanni Caporale.

„Intrarea pe piața din Franța marchează o nouă etapă în dezvoltarea grupului, în prezent unul dintre cei mai dinamici jucători europeni din domeniul energiei. Vom contribui, astfel, la consolidarea concurenței pe piața franceză, oferind clienților oferte personalizate”, a declarat Benjamin Lakatos, Președinte și CEO MET Group.

„MET France permite persoanelor care desfășoară activități independente, microîntreprinderilor și IMM-urilor să devină actori importanți în setarea bugetului pentru alimentarea cu energie, influențând întregul proces în mod direct. Pentru noi asta înseamnă să punem clientul pe primul loc în definirea ofertei”, a adăugat Giovanni Caporale, CEO MET France.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *